MEER INFORMATIE

Over ons

Meesters in Business is een niche advocatenkantoor, gevestigd in Den Haag, dat zich richt op kleine en middelgrote ondernemers in met name de logistieke sector. 

Over Meesters in Business

Het kantoor bestaat uit twee advocaten die ruime ervaring hebben opgedaan bij onder meer ondernemersvereniging Transport en Logistiek Nederland en de overstap hebben gemaakt naar een eigen kantoor.

Meesters in Business biedt full service rechtshulp voor de kleine en middelgrote ondernemer. Vooral de logistieke sector is voor de advocaten van Meesters in Business bekend werkterrein. Zij zijn gespecialiseerd in het ‘logistieke recht’ en werken tegen zeer concurrerende tarieven.

Meesters in Business richt zich op het civiele recht. De advocaten adviseren en begeleiden ondernemers op het gebied van contracten en algemene voorwaarden, schade en aansprakelijkheid, incasso en beslag, je bedrijfsvoering en overheidshandelen. Kortom; veel waar de (logistieke) ondernemer in het zakelijke verkeer mee te maken kan krijgen. De dienstverlening varieert van het beoordelen van een contract tot het begeleiden van een bedrijfsovername en het procederen voor de rechtbank in geschilsituaties.

Het team

Jeroen en Marvin zijn de trotse oprichters van Meesters in Business. Sinds 2017 werken wij als advocaat voor ondernemers in – met name – de logistieke sector. Na 10+ jaar ervaring te hebben opgedaan bij ondernemersvereniging Transport en Logistiek Nederland, hebben wij de overstap gemaakt naar een eigen advocatenkantoor in Den Haag. 

13x19,5 cm_DSC1374

Jeroen van Velzen

13x19,5 cm_DSC1374

Jeroen behandelt het liefst zaken op het gebied van het civiele recht, zoals schade en aansprakelijkheid en zaken op het gebied van het bestuursrecht waarbij schade is veroorzaakt door overheidshandelen.

Marvin_Langius_Meesters_In_Business

Marvin Langius

Marvin_Langius_Meesters_In_Business

Marvin heeft naast een gedegen juridische kennis vooral ook veel oog voor de zakelijke en commerciële belangen van zijn cliënten. Zo werkt hij het liefst toe naar de meest kostenefficiënte oplossing op de lange termijn.

Onze diensten

Meesters in Business biedt full-service rechtshulp voor de kleine en middelgrote ondernemer in de logistieke sector. We richten ons op het civiele recht. Hierin adviseren wij ondernemers op het gebied van:

1. Contracten en algemene voorwaarden
2. Schade en aansprakelijkheid
3. Incasso en beslag
4. Bedrijfsvoering en overheidshandelen

Onze werkgebieden

Als (logistiek) ondernemer weet je waar je mee bezig bent, (ver)ken je de markt en zie je kansen om nieuwe diensten aan te bieden of uit te breiden. Ondernemen is echter niet geheel zonder risico’s. Wij helpen jou als ondernemer met het zo goed mogelijk vastleggen van je rechten en het inzichtelijk en beheersbaar maken van de risico’s. Dat doen we zowel aan de verkoop- als aan de inkoopkant.

Ben je ondernemer en heb je een onbetaalde factuur? Hebben je aanmaningen geen effect? Dan kun je de incasso van je factuur aan ons uitbesteden. Een advocaat kan meer en zwaardere middelen inzetten dan een incassobureau of deurwaarder. Ervaring leert dat debiteuren wel ‘ineens’ betalen als zij een brief van een advocaat krijgen. Ook als er op de bezittingen van je bedrijf beslag gelegd is kun je bij ons terecht.

Als ondernemer moet je je zaken goed hebben geregeld. Niet alleen operationeel gezien, maar ook qua bedrijfsstructuur en voor als de zaken eens niet zo lopen als jij het wil. Welke rechtsvorm kies je voor je onderneming, wat gebeurt er als je door een derde aansprakelijk wordt gesteld voor schade en hoe ga je om met eventuele juridische geschillen met klanten of leveranciers?

Als ondernemer kom je niet om de overheid heen. Je overheid kan je partner zijn, maar soms ook je tegenstander. De overheid, in al haar verschijningsvormen, heeft veel macht en kan het jou als ondernemer knap lastig maken. Wat doe je als je wordt geconfronteerd met een bestuurlijke boete, een strafbeschikking, invordering van rijbewijs of je aanvraag tot afgifte van een Verklaring omtrent gedrag (VOG) wordt geweigerd?

Meer weten over ons?

Stel je vraag